Wil je een camper huren in Noorwegen? Bij TravelHome kun je heel makkelijk verschillende camperverhuurders vergelijken en gratis een vrijblijvende offerte aanvragen voor het huren van een camper. Op diezelfde website vind je ook nog handige tips over (voor het eerst) met de camper op vakantie gaan en over met kinderen op vakantie gaan met de camper.

Als je met de camper naar Noorwegen wilt, kun je ook overwegen om een camper te huren van particulieren. Via Camptoo vind je mensen die hun eigen camper willen verhuren en kun je de afspraken vastleggen.

Let op: bij de reisgidsen vind je ook een speciale campergids Noorwegen.

Of boek een:

‘Achtje door Noorwegen’ van TravelHome

Hiervoor vlieg je van Amsterdam naar Oslo, waar je de camper ophaalt. Daarna ben je 13 dagen lang vrij om te gaan en staan waar je wil. Voor het gemak heeft TravelHome wel een suggestie voor een 13-daagse rondreis voor je samengesteld, met watervallen, groene valleien, meren, bossen en bergen. Bekijk dit Achtje door Noorwegen van TravelHome hier.

Camperarrangement bij BBI Travel

Bij BBI Travel kun je een camper ophalen in

Camper Express Noord-Noorwegen (8 dagen)

Voor de 8-daagse snelle camperreis Camper Express Noord-Noorwegen van Voigt Travel vlieg je rechtstreeks naar het noorden van Fins Lapland. Daar word je naar de camper en krijg je uitleg over het gebruik van de camper en informatie over de campings in Noord- Scandinavië. Dankzij het ready-to-go pakket (met onder andere bedlinnen, kampeerbenodigdheden en een BBQ-set) kun je meteen wildernis van Lapland in. De gratis wegenkaart van Scandinavië en de Wereldwijzer-reisgids Noord-Scandinavië zorgen ervoor dat je altijd weet waar je naartoe moet. Na een week breng je de camper weer terug in Rovaniemi en vlieg je terug naar Rotterdam.

Camper Avontuur Noord-Noorwegen en Lapland (15 dagen)

Wil je langer weg met de camper in Noorwegen en Finland? Kies dan voor de reis Camper Compleet Noord -Noorwegen en Lapland (22 dagen).

Als je een vraag hebt over de reizen van Voigt Travel, kun je gebruikmaken van dit contactformulier.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.