Camper huren in Noorwegen

Wil je een camper huren in Noorwegen? Bij TravelHome kun je heel makkelijk verschillende camperverhuurders vergelijken en gratis een vrijblijvende offerte aanvragen voor het huren van een camper.

Als je met de camper naar Noorwegen wilt, kun je ook overwegen om een camper te huren van particulieren. Via Camptoo vind je mensen die hun eigen camper willen verhuren en kun je de afspraken vastleggen.

Let op: bij de reisgidsen vind je ook een speciale campergids Noorwegen.

Of boek een:

Camperarrangement vanuit Oslo (5-29 dagen)

Bij BBI Travel kun je een Camperarrangement vanuit Oslo boeken voor 5-29 dagen. Terugbrengen kan in Oslo, maar vaak ook op een andere plek in Noorwegen of zelfs in Zweden of Finland.

Camperarrangement Tromso of Trondheim (7-29 dagen)

Op dezelfde basis kun je bij BBI Travel ook kiezen voor een Camperarrangement vanuit Tromsø of een Camperarrangement vanuit Trondheim.

Camper Express Noord-Noorwegen (8 dagen)

Voor de 8-daagse snelle camperreis Camper Express Noord-Noorwegen van Voigt Travel vlieg je rechtstreeks naar het noorden van Fins Lapland. Daar word je naar de camper en krijg je uitleg over het gebruik van de camper en informatie over de campings in Noord- Scandinavië. Dankzij het ready-to-go pakket (met onder andere bedlinnen, kampeerbenodigdheden en een BBQ-set) kun je meteen wildernis van Lapland in. De gratis wegenkaart van Scandinavië en de Wereldwijzer-reisgids Noord-Scandinavië zorgen ervoor dat je altijd weet waar je naartoe moet. Na een week breng je de camper weer terug in Rovaniemi en vlieg je terug naar Rotterdam.

Camper Avontuur Noord-Noorwegen en Lapland (15 dagen)

Wil je langer weg met de camper in Noorwegen en Finland? Kies dan voor de reis Camper Compleet Noord -Noorwegen en Lapland (22 dagen).

Als je een vraag hebt over de reizen van Voigt Travel, kun je gebruikmaken van dit contactformulier.