Voor een mooie rondreis kan ik je de volgende campings in Noorwegen aanraden:

  • Camping Utvika bij Oslo
  • Lærdal ferie og Fritidspark bij de Sognefjord
  • Bratland Camping bij Bergen
  • Sokn Camping bij Stavanger
  • Sandnes Camping bij Mandal

Onze ervaringen en de prijzen van de campings in 2016 heb ik op een rij gezet in deze blogpost over campings in Noorwegen.

De ACSI heeft een uitgebreide database met campings in Noorwegen. Ken je een van de campings die je daar ziet? Laat je medekampeerders dan weten hoe het er écht is door een beoordeling achter te laten.

Een website die ik zelf tot voor kort niet kende, maar die er ook heel erg handig uitziet, is die van Jetcamp. Dit is een zoekmachine voor campings en vakantieparken. Hier vind je de campings in Noorwegen op Jetcamp.

Tip: de ACSI-kampeerkaart

Iets wat echt heel handig is om te hebben, zeker als je in het voor- of naseizoen gaat kamperen in Noorwegen, is de kampeerkaart van de ACSI. Hiermee krijg je tot wel 60% korting op de prijs van de deelnemende campings in Noorwegen. Met de bijbehorende app en gids vind je die campings heel makkelijk. Echt een aanrader! (Kijk wel even of de camping van jouw keuze ook korting geeft en zo ja hoeveel, want dat verschilt per camping.)

Camping Strynsvatn

Bij De Jong Intra kun je een hytte op Strynsvatn Camping boeken. Deze ligt aan wegnummer 15 langs het meer Strynsvatnet in het Stryndal. De camping kijkt uit op de bergen en er zijn kano’s en bootjes te huur. In de omgeving zijn leuke uitstapjes te doen en mooie routes te rijden.

Is je kampeermiddel goed verzekerd?

Het is de moeite waard om voordat je op vakantie gaat nog even na te gaan of je kampeermiddel goed verzekerd is. De ACSI heeft bijvoorbeeld speciale verzekeringen voor:

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.