Campings in Noorwegen

Voor een mooie rondreis kan ik je de volgende campings in Noorwegen aanraden:

  • Camping Utvika bij Oslo
  • Lærdal ferie og Fritidspark bij de Sognefjord
  • Bratland Camping bij Bergen
  • Sokn Camping bij Stavanger
  • Sandnes Camping bij Mandal

Onze ervaringen en de prijzen van de campings in 2016 heb ik op een rij gezet in deze blogpost over campings in Noorwegen.

Veel meer campings in Noorwegen vind je op de website van ANWB Camping, inclusief uitgebreide informatie en foto’s van de campings. Hier vind je de campings in Noorwegen op Anwbcamping.nl. Ook de ACSI heeft een uitgebreide database met campings in Noorwegen. Ken je een van de campings die je daar ziet? Laat je medekampeerders dan weten hoe het er écht is door een beoordeling achter te laten.

Tip: de ACSI-kampeerkaart

Iets wat echt heel handig is om te hebben, zeker als je in het voor- of naseizoen gaat kamperen in Noorwegen, is de kampeerkaart van de ACSI. Hiermee krijg je tot wel 60% korting op de prijs van de deelnemende campings in Noorwegen. Met de bijbehorende app en gids vind je die campings heel makkelijk. Echt een aanrader! (Kijk wel even of de camping van jouw keuze ook korting geeft en zo ja hoeveel, want dat verschilt per camping.)

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.