Cruises naar Noorwegen en Hurtigruten

Geschreven door Sandra van Bijsterveld

Cruises naar Noorwegen brengen je naar de mooiste plekjes aan de Noorse fjorden. Een reis met de Hurtigruten is helemaal iets bijzonders.

Cruises naar Noorwegen

Ik had zelf nooit gedacht dat ik (als liefhebber van eenvoudige vakanties in de natuur) zo zou kunnen genieten van een cruise naar Noorwegen. In deze blogpost over mijn cruise naar de fjorden probeer ik uit te leggen hoe ik ook op een cruiseschip de rustige plekjes kon vinden en optimaal genoot van de natuur.

Hier vind je een mooi overzicht van cruises naar de Noorse fjorden.

Reizen met de Hurtigruten

Mijn reis met de Hurtigruten was helemaal iets bijzonders. En dan was ik nog maar één nacht aan boord! Hier vind je een verslag van mijn winterse doorvaart van Tromso naar Honningsvag.

Gelukkig wordt deze reis volop aangeboden in allerlei varianten, zowel in de zomer als in de winter. Deze reizen met de Hurtigruten heb ik voor je gevonden: