Tijdens mijn reizen heb ik goede ervaringen met de volgende hotels in Noorwegen:

Iets wat ik graag eens zou willen uitproberen, zijn de betaalbare moderne designhotels van Citybox Hotels die je op verschillende plekken in Scandinavië vindt. Hier vind je alle Citybox Hotels in Noorwegen.

Maar er zijn natuurlijk nog veel en veel meer hotels in Noorwegen. Hier vind je een makkelijk overzicht waar je kunt filteren op prijsklasse, locatie en meer eigenschappen waaraan jij de voorkeur geeft bij het zoeken van een hotel in Noorwegen.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.