Hoe wil je overnachten in Noorwegen? Klik even door voor:

CAMPINGS

Tijdens onze rondreis door Zuid-Noorwegen verbleven we op campings. Hier vind onze ervaringen, plus nog meer campings in andere delen van Noorwegen.

VAKANTIEHUIZEN

Er zijn zoveel manieren om een vakantiewoning in Noorwegen te vinden, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Misschien heb je iets aan deze tips.

HOTELS

Wil je liever verblijven in hotels in Noorwegen? Dat doe ik niet zo vaak, maar de ervaringen die ik er wel mee heb, vind je hier.

Complete reizen naar Noorwegen

Als je alles in één keer geregeld wilt hebben (overnachten in Noorwegen op meerdere plekken plus eventueel de reis ernaartoe of activiteiten), kijk je bij het Reisaanbod Noorwegen.

Slapen in een Sami-tent

Een heel bijzondere accommodatie is Camp Tamok, waar je kunt slapen in een Sami-tent: op rendiervellen en met buiten het geluid van de sneeuw die af en toe over het tentdoek glijdt en de sledehonden die af en toe janken. Ik kan je uit ervaring vertellen dat zo’n nacht echt een belevenis is.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.