reisdagboek noorwegen

Winnen: Reisdagboek Noorwegen voor een onvergetelijke vakantie

Ben jij een vakantie naar Noorwegen aan het plannen? Dan heb ik iets leuks voor je. In de serie reisdagboeken van Anika Redhed is nu ook een Reisdagboek Noorwegen verschenen. En het leuke is: ik mag van Anika een exemplaar verloten. Dus als jij binnenkort naar Noorwegen gaat en het leuk vindt om je eigen souvenir van die reis bij elkaar te schrijven, lees dan hieronder alles over dit reisdagboek en wat je kunt doen om het te winnen.

(De winnaar is inmiddels bekengemaakt. Een reactie op Facebook kwam bij loting als winnende reactie uit de bus.)

reisdagboek noorwegen

Hoe werkt het Reisdagboek Noorwegen?

Zoals je waarschijnlijk al verwacht, bevat het Reisdagboek Noorwegen veel blanco bladzijden waarop je jouw herinneringen aan Noorwegen kunt opschrijven. Maar Anika Redhed laat je niet zomaar aan je lot over. In het reisdagboek inspireert ze je op verschillende manieren om je plannen en ervaringen vast te leggen. Zo staan in het boek:

 • weetjes over Noorwegen (over taal, valuta etc.)
 • ruimte om voorafgaand aan de reis op te schrijven wat je niet mag vergeten en wat je van de reis verwacht
 • citaten over Noorwegen
 • een kaartje om de route van je reis vast te leggen
 • ruimte om bij te houden wat je uitgeeft en hoeveel kilometer je aflegt
 • lijstjes om o.a. bij te houden hoeveel houten kerken, elanden en meren je hebt gezien
 • ruimte voor de contactgegevens van leuke mensen die je onderweg ontmoet
 • vragen die je aanzetten om na te denken over bepaalde aspecten van je reis, zoals geuren, smaken en geluiden die bij Noorwegen horen
 • ruimte om tekeningen te maken (+ inspiratie voor onderwerpen)
reisdagboek noorwegen

Win dit reisdagboek

Op de eerste bladzijde van het Reisdagboek Noorwegen is plek voor een foto van de eigenaar van het dagboek in Noorwegen. Heb jij een mooie vakantie naar Noorwegen op de planning staan en zou je het leuk vinden om je reis vast te leggen in dit Reisdagboek Noorwegen? Laat dan in een reactie (hieronder of op Facebook) weten op welke plek in Noorwegen jij de selfie zou maken voor op die bladzijde. Maandag 28 maart ga ik loten uit alle reacties en maak ik de winnaar bekend.

(De winnaar is inmiddels bekengemaakt. Een reactie op Facebook kwam bij loting als winnende reactie uit de bus.)

Met dank aan Anika Redhed voor het mogelijk maken van deze winactie.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Stralend Noorwegen deel ik mijn persoonlijke ervaringen en tips voor een vakantie in Noorwegen met je. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Zweden, Denemarken en Finland, en over Scandinavische lifestyle.

7 reacties

 1. Deze zomer staat een reis gepland door heel Noorwegen in mijn eentje. Ik ben al druk aan het plannen en er zijn zoveel wandelingen en mooie plekken die ik wil bezoeken. Een wandeling waar ik erg naar uitkijk is naar besseggen. Mijn selfie zal dan zijn op de richel met op de achtergrond prachtige bergtoppen met sneeuw en meren. Zo’n dagboek zou erg handig zijn om alles goed te kunnen bijhouden.

 2. Beste,
  Wij gaan komende 28 mei mee met de hal naar de fjorden in Noorwegen. Echt fijn om u stukje hierover te lezen. Ik ben zelf helaas door ziekte rolstoel gebonden en wij vinden dan ook vreselijk spannend om met deze cruise mee te gaan. Ik ben ook benieuwd naar de watertemperatuur van de zwembaden aan boord. Weet u dat misschien nog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.