Er zijn zoveel leuke stedentrips in Noorwegen! Oslo is natuurlijk de bekendste, maar je kunt ook nog naar Stavanger, Bergen, Tromsø, Alta… Wat kies jij?

Stedentrip Oslo

Tip: wil je je laten rondleiden door een local die alle bekende en onbekende pareltjes in Oslo kent? Dat regel je heel makkelijk via With Locals. Je kunt zelf kiezen welke gids je graag wilt hebben en verder zijn deze privérondleidingen ook helemaal aan te passen aan jouw wensen. Wandelen, fietsen, proeven – het kan allemaal!

Stedentrip Bergen

Stedentrip Stavanger

Powered by GetYourGuide

Stedentrip Tromsø

  • Hier kun je zien wat ik zoal bekeek in Tromsø

Stedentrip Alta

  • Hier vind je wat ik deed in en om Alta
Powered by GetYourGuide

Stedentrip Kristiansand

Veel mensen komen Noorwegen binnen in Kristiansand, waar veerboten uit Denemarken aanleggen. Kristiansand zelf is niet zo groot. Maar blijf je daar na aankomst even plakken of breng je er je laatste dagen van je vakantie in Noorwegen door, dan kun je wel mooi deze uitstapjes bij Kristiansand maken.

Stedentrip Ålesund

Deze stad staat hoog op mijn verlanglijstje vanwege de mooie Jugendstil-gebouwen. Helaas ben ik er nog nooit geweest en kan ik je dus ook geen tips geven. Wel vind je hier rondleidingen en activiteiten in Ålesund.

Powered by GetYourGuide

Stedentrip Trondheim

Ook Trondheim wil ik dolgraag een keer bezoeken en ik hoop dat tijdens onze volgende roadtrip door Scandinavië ook echt te gaan doen. Hier vind je alvast wat informatie over wat je kunt gaan doen in Trondheim.

 

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.