Enkele van de mooiste treinreizen van Europa vind je in Noorwegen! Met deze reizen regel je alles in één keer goed en hoef je alleen nog maar te genieten van de landschappen die aan je voorbij trekken.

7-daagse winter treinrondreis Noorwegen – Van Oslo naar de fjorden

Deze reis van de ANWB combineert vliegen en treinreizen met elkaar. Je vliegt namelijk eerst van Amsterdam naar Oslo. Daar stap je op de trein richting Flåm, waar je verblijft op loopafstand van de Aurlandsfjord. Na een paar dagen vervolg je je treinreis naar Bergen, waar je uiteindelijk weer terug naar Amsterdam vliegt. 

9-daagse treinrondreis Noorwegen – Groen, groener, groenst

Tijdens deze treinreis van de ANWB reis je met de trein of auto naar Hamburg. Daar verblijf je in IntercityHotel Hamburg Dammtor-Messe voordat je de trein naar Denemarken pakt. Na een nacht in Århus reis je verder naar Hirtshals, vanwaar je met Fjord Line naar Bergen vaart (met overnachting aan boord). Na twee nachten in Bergen stap je op de Bergensbanen en de Flåmsbanen naar Geilo. Je laatste treinrit in Noorwegen is die naar de Noorse hoofdstad, Oslo. Met DFDS Seaways reis je naar Kopenhagen, waar je de trein terug naar Hamburg pakt. 

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.