Vakantiewoningen in Noorwegen laten je overnachten op de mooiste plekjes. Misschien slaap je wel onder een grasdak, of met uitzicht op een fjord. Er zijn zoveel mogelijkheden!

Trekkershutten op campings in Noorwegen

Veel campings in Noorwegen hebben hytter: eenvoudige vakantiehuizen waar je één of meerdere nachten kunt verblijven.

Natuurhuisjes in Noorwegen

Wil je liever een huisje dat echt midden in de Noorse natuur staat en niet op een park of camping? Kijk dan zeker even bij de vakantiewoningen in Noorwegen van Natuurhuisje.nl. Er wordt ook nog eens een boom geplant voor elke nacht die je daar boekt. Bovendien heeft de website een speciale categorie Contactloos verblijf. Hiermee vind je makkelijk de huisjes waar je kunt verblijven zonder met iemand contact te hoeven hebben. Er zijn dan dus geen gedeelde ruimtes, de sleutel ligt voor je klaar en als er een ontbijt bij je verblijf zit, wordt dat voor je klaargezet.

Andere vakantiewoningen in Noorwegen

Het is ook de moeite waard om het huizenaanbod bij Interhome te bekijken.

Je zou ook eens kunnen kijken bij Casamundo, daar hebben ze ook mooie vakantiewoningen.

Mijn ervaringen met vakantiehuizen in Noorwegen

Zelf bezocht ik tijdens mijn reis naar Noord-Noorwegen de vakantiewoningen van Hamn i Senja, Grønnbuene Rorbu Hotel in Andenes, Huset på Yttersiden, Svinøya Rorbuer en Malangen Resort. Daarover lees je in deze blogpost over mijn roadtrip Noord-Noorwegen met route en accommodaties.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.