Noorwegen is niet het goedkoopste vakantieland – hoewel ik me daar zeker niet door zou laten weerhouden als ik jou was! Wat wel een goed idee is, is kijken of je je vakantie in Noorwegen wat voordeliger kunt maken met wat kortingen en acties. Hieronder zet ik de voordeeltjes die ik vind voor Noorwegen bij elkaar. Er zitten ook wat leuke gratis downloads tussen. Veel plezier ermee!

Korting bij Belvilla

Op de homepage van Belvilla staan eigenlijk altijd wel interessante kortingen en acties aangegeven. Ze hebben ook vakantiewoningen in Noorwegen.

Gratis kalender met Scandinavische feestdagen

Wil je het hele jaar door een beetje in Scandinavië-sferen blijven? Download dan gratis deze jaarkalender met Scandinavische feestdagen.

Voordelig kamperen met de ACSI Camping Card

Met de ACSI Camping Card kampeer je in het voor- en naseizoen heel voordelig. Je krijgt dan tot wel 60% korting. Er zijn ook een campinggids en camping-app van ACSI, waarmee je makkelijk campings kunt zoeken en vinden. (Kijk wel even of de camping van jouw keuze ook korting geeft en zo ja hoeveel, want dat verschilt per camping.)

Je vindt het allemaal op deze website van ACSI.

Gratis proefles Noors

Een beetje Noors leren is leuk en handig voor je vakantie in Noorwegen. Bij de NHA kun je een gratis proefles Noors of de studiegids aanvragen. Meer manieren – onder andere gratis – om Noors te leren vind je hier op ScandinavischLeven.nl.

Lastminutes en korting op Noorse uitstapjes bij Novasol

Huisjesverhuurder Novasol heeft niet alleen een pagina met lastminute-aanbiedingen, maar ook een pagina met kortingen op uitstapjes in Noorwegen die je krijgt op vertoon van het huurcontract van je vakantiewoning. Slim om even in de gaten te houden!

Aanbiedingen bij Interhome

Huisjesverhuurder Interhome heeft een handige pagina met alle aanbiedingen die op dit moment gelden voor vakantiewoningen in Noorwegen. Die vind je hier.

Gratis werken aan je wandelconditie

Ben je van plan om lekker te gaan wandelen in Noorwegen? Dan kun je nu alvast een gratis ebook met wandeltips downloaden op DeWandeltrainer.nl. Die heeft ook online wandeltrainingen voor beginners, 10 km, 20 km en meerdaagse hikes.

Korting op overtochten van Stena Line

Reis je via Zweden naar Noorwegen? Dan heb je misschien iets aan deze voordeeltjes die Stena Line te bieden heeft.

Boek vroeg, boek Flexi

Ten eerste geldt over het algemeen dat het voordeliger is als je bijtijds boekt. Maar ik kan me ook voorstellen dat je je liever niet wilt vastleggen. Een goede middenweg is om gebruik te maken van Flexi van StenaLine. Je betaalt dan geen wijzigingskosten als je je ticket voor de boot wilt aanpassen, en tot 24 uur voor vertrek kun je gratis annuleren.

Let op: voorwaarden kunnen veranderen. Bekijk daarom zeker even de actuele voorwaarden van Flexi.

Vind voordelige overtochten naar Zweden

Verder kun je hier heel makkelijk kijken welke goedkope overtochten naar Zweden er zijn:

Gratis magazine van Nordic

Ken je reisorganisatie en Scandinaviëspecialist Nordic al? Op de website van Nordic kun je een digitaal magazine aanvragen met informatie over bestemmingen en verhalen van reizigers. Je vindt dit magazine van Nordic hier.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.