Doen in Noorwegen

Er is nog zoveel wat je kunt doen in Noorwegen! En ook ik heb nog heel wat te ontdekken. Tot nu toe heb ik de volgende mooie plekjes mogen bekijken.

Om meerdere bezienswaardigheden in Noorwegen aan elkaar te knopen tot een mooie rondreis Noorwegen, vind je hier een voorbeeld van een voor caravans geschikte route langs Oslo, de Sognefjord, Bergen en Stavanger. Voor een volgende vakantie heb ik deze route door Zweden en Noorwegen op het oog. Ik heb ook nog twee reisverslagen van een route door Noord-Noorwegen voor je – in de zomer en in de winter.

Kom je vooral voor het lekkere eten naar Noorwegen, lees dan deze blogpost over foodbestemmingen in Noorwegen even.

Meer bezienswaardigheden in Noorwegen

Er is natuurlijk nog zo veel meer te zien! Ondanks het digitale tijdperk vind ik het nog altijd fijn om een reisgids met informatie over de omgeving mee te nemen. Dit zijn mijn favoriete reisgidsen voor Scandinavië. En natuurlijk kun je terecht op de website van Visit Norway voor nog veel meer tips.