Er is nog zoveel wat je kunt doen in Noorwegen! En ook ik heb nog heel wat te ontdekken. Tot nu toe heb ik de volgende mooie plekjes mogen bekijken.

NATUUR EN CULTUUR

De natuur in Noorwegen laat je van de ene verbazing in de andere vallen. Je hoeft alleen maar wat rond te lopen, fietsen of rijden en je kom de mooiste dingen tegen. Hier vind je al mijn tips en routes bij elkaar.

STEDENTRIPS

Noorwegen heeft veel leuke steden. Ze zijn misschien niet zo groot, maar daarentegen wel erg sfeervol. Hier vind je mijn ervaringen met stedentrips in Noorwegen – misschien zitten er nog wel leuke tips voor je bij.

Om meerdere bezienswaardigheden in Noorwegen aan elkaar te knopen tot een mooie rondreis Noorwegen, vind je hier een voorbeeld van een voor caravans geschikte route langs Oslo, de Sognefjord, Bergen en Stavanger. Voor een volgende vakantie heb ik deze route door Zweden en Noorwegen op het oog. Ik heb ook nog twee reisverslagen van een route door Noord-Noorwegen voor je – in de zomer en in de winter.

Kom je vooral voor het lekkere eten naar Noorwegen, lees dan deze blogpost over foodbestemmingen in Noorwegen even.

Meer bezienswaardigheden in Noorwegen

Er is natuurlijk nog zo veel meer te zien! Ondanks het digitale tijdperk vind ik het nog altijd fijn om een papieren gids met informatie over de omgeving mee te nemen.

REISGIDSEN

Mijn favoriete reisgidsen voor Noorwegen vind je hier.

WANDELGIDSEN

Dit zijn handige wandelgidsen voor Noorwegen.

En natuurlijk kun je terecht op de website van Visit Norway voor nog veel meer tips.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.